In de periode van donderdag 31 mei tot donderdag 7 juni 2018 organiseert Dive and Travel in samenwerking met het Marsa Nakari Ecolodge van de Red Sea Diving Safari in Marsa Alam aan de Rode Zee de 16e editie van de Photo Experience. Tijdens deze duikvakantie is er alle ruimte voor onderwaterfotografie en krijg je de gelegenheid om meer uit jezelf en je onderwatercamera te halen.

De Photo Experience reizen

Aan de Photo Expecience reizen doen fotografen van alle niveaus mee, zowel beginnende als ervaren fotografen. De Photo Experience is geen strakke cursus maar een gezellige reis waarbij je heerlijk kunt fotografen en ervaringen kan uitwisselen en samen met de andere deelnemers en mij jouw verbeterpunten oppakt. De Photo Experience reizen gaan naar de mooiste duiklocaties en geven je de kans om een week intensief met je hobby bezig te zijn.  Zowel niet duikende partners als niet fotograferende buddy’s kunnen mee tijdens deze reis. Het niveau van fotografen zal variëren en als deelnemer bepaal je zelf jouw eigen doelstellingen voor deze reis.

Red Sea Diving Safari – Photo Experience

Deze Photo Experience reis zal plaatsvinden bij het Eco Lodge Marsa Nakari van de Red Sea Diving Safari gelegen direct aan de Rode Zee. Naast ongelimiteerde duiken op het huisrif worden er ook duiken aangeboden waarbij je met de safari trucks naar de mooiste duiklocaties in de omgeving van het Ecolodge gaat. Deze duiken zijn onder begeleiding van een gids. Hiervoor is normaal een meerprijs van toepassing. Wij hebben in nauw overleg met de Red Sea Diving Safari een duikpakket samengesteld waarbij de meerprijs reeds inbegrepen is met een keuze duiken uit Zone A en Zone B. Met de keuze van duikplaatsen bezoeken we de beste locaties voor het maken van duiken voor de wrak-, visportret-, groothoek- en macrofotografie.

Wat mag je van mij verwachten?

Door de opzet van deze reizen bepaal jij zelf of je wilt leren en wat je wilt leren. Is verbeteren jouw wens, dan zal ik je helpen om dit te realiseren. Wil jij alleen maar lekker duiken en fotograferen zonder een leerdoel, dan is dat oké! Heb jij als deelnemer een leerdoel, dan zorgen wij er samen voor dat dit doel gedurende de hele Photo Experience veel aandacht krijgt. Zowel in de dagelijkse workshops, als in het voorbespreken van de duiken en nabespreken van de foto’s. Voor mij staat veel plezier hebben, relaxed kunnen duiken en lekker met onze hobby bezig zijn voorop gedurende de Photo Experience.

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis neem dan gerust contact op met het team van Dive and Travel of met mij. Wil je direct boeken, ga dan naar Dive & Travel waar je direct een offerte aan kan vragen.

Ben je benieuwd naar eerdere Photo Experience reizen die ik heb mogen begeleiden? Aan deze editie zijn de Magic Island Photo Experience 2013, de Red Sea Photo Experience 2015, de Bali Photo Experience 2016 en de Murex Resorts Photo Experience 2017 vooraf gegaan. Meer over deze reizen vind je hier. of lees de ervaringen de verschillende deelnemers op DuikeninBeeld.tv