In de periode van vrijdag 29 september 2017 t/m dinsdag 10 oktober 2017 organiseert Dive and Travel in samenwerking met het Murex Manado en Murex Bangka Resort in Noord-Sulawesi de 15e editie van de Photo Experience. Tijdens deze duikvakantie is er alle ruimte voor onderwaterfotografie en krijg je de gelegenheid om meer uit jezelf en je onderwatercamera te halen.

De Photo Experience reizen

Aan de Photo Expecience reizen doen fotografen van alle niveaus mee, zowel beginnende als ervaren fotografen. De Photo Experience is geen strakke cursus maar een gezellige reis waarbij je heerlijk kunt fotografen en ervaringen kan uitwisselen en samen met de andere deelnemers en mij jouw verbeterpunten oppakt. De Photo Experience reizen gaan naar de mooiste duiklocaties en geven je de kans om een week intensief met je hobby bezig te zijn.  Zowel niet duikende partners als niet fotograferende buddy’s kunnen mee tijdens deze reis. Het niveau van fotografen zal variëren en als deelnemer bepaal je zelf jouw eigen doelstellingen voor deze reis.

De Murex Resorts Photo Experience

De Murex Resorts Photo experience 2017 zal plaatsvinden in twee verschillende resorts gelegen in Noord Sulawesi Indonesië. Murex resort met het Bunaken nationaal park voor de deur en Bangka Resort gelegen op het met schitterende zachte koralen omzoomde eiland Bangka eiland is de perfecte locatie voor deze reis. Dagelijks worden er minimaal 2 bootduiken gemaakt en daarbij kan jij naar eigen wens kantduiken maken, zodat jij naar hartenlust kunt fotograferen. Voor de bootduiken geldt dat wij als groep, samen met het team van Murex gaan bepalen wat voor soort duiken wij gaan maken en op welke dagen wij meer aandacht aan groothoek of macrowerk gaan geven. De reis van Manado naar Bangka maak je per boot en die dag duik je “normaal” door.

Wat mag je van mij verwachten?

Door de opzet van deze reizen bepaal jij zelf of je wilt leren en wat je wilt leren. Is verbeteren jouw wens, dan zal ik je helpen om dit te realiseren. Wil jij alleen maar lekker duiken en fotograferen zonder een leerdoel, dan is dat oké! Heb jij als deelnemer een leerdoel, dan zorgen wij er samen voor dat dit doel gedurende de hele Photo Experience veel aandacht krijgt. Zowel in de dagelijkse workshops, als in het voorbespreken van de duiken en nabespreken van de foto’s. Voor mij staat veel plezier hebben, relaxed kunnen duiken en lekker met onze hobby bezig zijn voorop gedurende de Photo Experience.

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis neem dan gerust contact op met het team van Dive and Travel of met mij. Wil je direct boeken, ga dan naar Dive & Travel waar je direct een offerte aan kan vragen.

 

Ben je benieuwd naar eerdere Photo Experience reizen die ik heb mogen begeleiden? Aan deze editie zijn de Magic Island Photo Experience 2013, de Red Sea Photo Experience 2015 en de Bali Photo Experience 2016 voor gegaan. Meer over deze reizen vind je hier.