Onderwaterfotografie is hartstikke leuk, zeker als dat wat je wilt ook helemaal lukt! Om dat te realiseren is het belangrijk dat je het optimale uit jouw camera en jezelf weet te halen? Een situatie die je bereikt door bewust te oefenen. Door vanaf de basis steeds weer nieuwe stappen te maken en nieuwe technieken te leren. Het volgen van een Cursus Digitale Onderwaterfotografie kan je hier enorm bij helpen en dat kan je individueel of in clubverband doen. Er zijn verschillende doelen te bedenken bij de opzet van een cursus onderwaterfotografie. Als die doelen kunnen verschillen, dan is het logisch dat de cursus wordt aangepast op de behoefte van dat moment!

Cursus Digitale Onderwaterfotografie

Ondanks dat de inhoud wisselt, bestaat de opzet van de cursus altijd uit een theorie- en een praktijkgedeelte. In het theorie deel kunnen bijvoorbeeld de basisbeginselen van de fotografie worden behandeld. Denk hierbij aan instellingen van de camera, sluitertijd, diafragma, witbalans, compositie en nabewerking. De praktijk oefeningen sluiten aan op de theorie die behandeld wordt. De oefeningen kunnen desgewenst ook in het zwembad of buitenwater in praktijk worden gebracht en worden geëvalueerd.

De locatie, duur van de cursus, gebruikt lesmateriaal en cursusdata worden met elkaar afgesproken.
Heb je interesse? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

 


logo_minkedoveRein Hermens, Duikvereniging Minke-Dive:
“Leerzame, gezellige cursus. Iedereen is nu in staat zijn eigen foto’s te verbeteren. Lof voor Edwin: duidelijke taal, veel bruikbare tips, goede voorbeelden en praktijkopdrachten. We gaan nu alles wat we opgestoken hebben in de praktijk brengen.”


logo_octopusdiversMartijn Felder, Octopus divers:
“In onze duikverenging hebben we het genoegen een aantal fanatieke onderwaterfotografen in ons midden te hebben. Geduldig leggen zij het onderwaterleven vast dat we tijdens onze duiktrips tegenkomen en weten zij tijdens introductieduiken en opleidingen de ervaringen van cursisten te vereeuwigen. Veel verder dan ‘auto focus’ en ‘auto scene’ kwamen ze echter niet. Ze vonden het daarom tijd worden om een nieuwe stap te zetten en vaardigheden op te doen om nog mooiere foto’s te maken. Edwin heeft ons op een zondagmiddag tijdens zijn hele leuke en interactieve workshop laten kennismaken met de wereld die achter het onderwater fotograferen schuil gaat. Zijn kennis en tips hebben voor ons een nieuwe uitdaging voor het jaar 2014 ingeluid. De ‘M’ op de camera gaat voor het eerst overuren draaien.”