(Update december 2015: Deze is reis is “uitverkocht”, neem gerust contact op met het team van Dive & Travel om te informeren naar de reservelijst of mogelijkheden bij andere Photo Experience reizen.)

In de periode van 14-25 maart 2016 organiseert Dive and Travel in samenwerking met het Kubu Indah Dive & Spa Resort op Bali de 11e editie van de Photo Experience. Tijdens deze duikvakantie is er alle ruimte voor onderwaterfotografie en krijg je de gelegenheid om meer uit jezelf en je onderwatercamera te halen.

De Photo Experience reizen

Aan de Photo Expecience reizen doen fotografen van alle niveaus mee, zowel beginnende als ervaren fotografen. Door de opzet van deze reizen bepaal jij zelf of je wilt leren en wat je wilt leren. Is verbeteren jouw doel, dan zal ik je helpen om deze doelstelling te realiseren. De Photo Experience is geen strakke cursus maar een gezellige reis waarbij je heerlijk kunt fotografen en ervaringen kan uitwisselen en samen met de andere deelnemers en mij jouw verbeterpunten oppakt. De Photo Experience reizen gaan naar de mooiste duiklocaties en geven je de kans om een week intensief met je hobby bezig te zijn.

De Bali Photo Experience

De Bali Photo Experience zal plaatsvinden van zaterdag 14-25 maart 2016. Tijdens deze reis verblijven we in en duiken we met Kubu Indah Dive & Spa Resort op Bali in Indonesië.  Dagelijks worden er minimaal 2 duiken gemaakt en waarbij je naar hartenlust kunt fotograferen. Zowel niet duikende partners als niet fotograferende buddy’s kunnen mee tijdens deze reis. Het niveau van fotografen zal variëren en als deelnemer bepaal je zelf jouw eigen doelstellingen voor deze reis.

Duiken op Bali

Een duikvakantie naar Bali staat garant voor een geweldige mix tussen cultuur, natuur en mooie duiken. Bali beschikt over schitterende kantduik mogelijkheden, waaronder het bekende wrak de USAT Liberty.  Het resort heeft ook een huisrif waar het geweldig duiken is.

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis neem dan gerust contact op met het team van Dive and Travel of met mij. Wil je direct boeken, ga dan naar Dive & Travel waar je direct een offerte aan kan vragen.

Ben je benieuwd naar eerdere Photo Experience reizen die ik heb mogen begeleiden, kijk dan ook naar:  Magic Island Photo Experience 2013 of de Red Sea Photo Experience 2015.